PostHeaderIcon Ons bedrijf


Leuverink Totaal Bouw is een jong en dynamisch bedrijf.

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt en een zeer geliefde werknemer was, heb ik eindelijk de stap durven zetten en ben ik in januari 2011 mijn eigen bedrijf gestart. Ik heb jarenlang voor een kleine aannemer gewerkt in de regio Montferland. Ik heb daar heel veel werkervaring opgedaan. Gestart als metselaar en daar o.a. het vak van stukadoor en tegelzetter geleerd. Ik heb in de jaren erg veel badkamers en tegelvloeren gerealiseerd. Ook het stuken en spachtelen van muren was daar één van mijn vaste werkzaamheden. Doordat het een kleine aannemer was heb ik daar alles gedaan wat nodig was. Denk aan het uitzetten van woningen tot aan het maken van dakkapel en serres.

Omdat ik graag meer uit mezelf wilde halen ben ik bij een grote aannemer in Doetinchem gaan werken. Ik ben daar binnengekomen als allround metselaar en na drie maanden was ik assistent uitvoerder. Ik had erg veel plezier in mijn werk en ging er dus helemaal voor. Drie maanden later was ik uitvoerder. Ik heb ontzettend veel woningen gebouwd ( laten bouwen) en mooie projecten gehad. Ook doordat ikzelf het vak erg goed versta heb ik mijn baan als uitvoerder goed kunnen uitvoeren. Wanneer een metselaar tegen mij zei dat het onmogelijk was om iets te realiseren pakte ik zelf de troffel vast en deed ik het hem voor. Hierdoor kreeg ik veel respect van mijn mensen die met mij werkten en dit was natuurlijk erg goed voor de werksfeer.

Ik heb mij samen met mijn collega gestort op de nieuwe manier van bouwen: Prefab. Dit leidde tot goede resultaten. Doordat ik nu alle facetten van de bouwwereld wel gezien heb en weet waar ik goed in ben, vind ik dat het nu tijd is om mijn kwaliteiten zelf te gaan gebruiken voor mijn eigen bedrijf, dit tot spijt van mijn werkgever.

Graag wil ik u van dienst zijn met mijn vakkennis en werkervaring. Onder het kopje projecten en diensten kunt u zien wat ik zoal voor u kan betekenen. Dus ook het realiseren van nieuwe woningen, van tekening tot aan het plaatsen van een keuken behoord tot één van mijn mogelijkheden.